Okulumuz Hakkında

Muratlı Köyü Domaniç KÜTAHYA
 Fotoğrafı

VİZYON

Öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenime hazırlamak,onların bilgili,becerili,kendine güvenen,kendini ifade edebilen,toplum içerisinde yaşamayı bilen,milli ve manevi değerlere sahip çıkan,sadece kendisi için yaşayan değil ailesi ve milletinin sevinç ve üzüntülerine ortak olabilen, Atatürk’ün hedeflemiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için çabalayan,karşılaştığı farklı sorunlara çözümler üretebilen bireyler olarak yetişmelerini,onları 21.yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde beceri ve alışkanlıklar kazandırmak,onların her alanda ahlaklı ve başarılı olmalarını sağlamaktır.

MİSYON

Biz; Öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenime hazırlamak, onların bilgili,becerili,kendine güvenen,kendini ifade edebilen, toplum içerisinde yaşamayı bilen,milli ve manevi değerlere sahip çıkan,sadece kendisi için yaşayan değil, ailesi ve milletinin sevinç ve üzüntülerine ortak olabilen, Atatürk’ün hedeflemiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için çabalayan,karşılaştığı farklı sorunlara çözümler üretebilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,onları 21.yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde beceri ve alışkanlıklar kazandırmak için varız.

Öğretmen

Rehber Öğretmen

Atölye-İşlik

Fen Laboratuarı

BT Sınıfı

Derslik

Müzik Sınıfı

Resim Sınıfı

Hazırlık Sınıfı

Misafirhane

Bahçe

Kantin

Revir

Öğretim Şekli

Normal öğretim.

Ders Başlama ve Bitiş

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Okulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz İl merkezine 93,İlçe merkezine ise 8 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Kütahya İli,Domaniç İlçesine bağlı Muratlı Köyü´nde bulunmaktadır.

YKS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi